use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kabeljauw met spinazie en kwarksaus met mosterd
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kabeljauw met spinazie en kwarksaus met mosterd

Kabeljauw met spinazie en kwarksaus met mosterd

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    12 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 dl geconcentreerde kippenbouillon
  • Solo
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 teentje knoflook
  • 400 g spinazie in room
  • 600 g kabeljauwfilet
  • 4 eetlepels kwark

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. De kabeljauw kort bakken in Solo en verder in een warme oven garen.
  2. Stoof de spinazie in Solo.
  3. Steek het gepelde teentje look aan een vork en roer daarmee tijdens het stoven door de spinazie.
  4. Op smaak brengen met peper en zout.
  5. Neem nu de pan waarin u de vis gebakken heeft, voeg de bouillon eraan toe en kook de aangekoekte bakrestjes los.
  6. Neem de pan van het vuur, zeef het vocht en roer er de kwark en de mosterd doorheen.
  7. Kruid met peper en zout.
  8. Dien de vis op met de saus en de spinazie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.