FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Kabeljauw met spinazie

  1. Recept
  2. Reacties (0)
  1. Kabeljauw met spinazie

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 700 gr kabeljauwhaasje
    2. 1 pak jonge spinazieblaadjes
    3. 2 tomaten
    4. 1/4 l room
    5. 2 el bieslook, fijngesnipperd
    6. kerriepoeder
    7. peper&zout (pezo)

    Bereidingswijze

    1. Verwarm de oven voor op 180°.
    2. Snij de tomaten in plakjes.
    3. Leg de spinazie op de bodem van een ovenschaal en leg de kabeljauw op de spinazie, kruid met pezo.
    4. Giet er de room over en bestrooi met kerriepoeder.
    5. Beleg met de plakjes tomaat en dek af met aluminiumfolie.
    6. Plaats 20 à 30 minuten in de voorverwarmde oven.
    7. Bestrooi met bieslook en dien op met aardappelpuree.

    Gepost door


    Rating: 2,5/5 (3 stemmen)
    10398 keer bekeken
    10 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • lekkerkoken
    • bijoutje

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje