voorgerecht
Jonge aardappel gevuld met wijngaardslakken en bladspinazie Mozzarella
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 20 wijngaardslakken
- 2 eetlepels Solo Vloeibaar
- 1 sjalot
- 1 dl witte wijn
- 3 dl light room
- 350 g bladspinazie met room
- 10 jonge aardappels van ongeveer gelijke grootte
- 1 teentje knoflook
- kervel
- Was en kook de aardappelen gaar. Snij een hoedje af en ledig ze voorzichtig zonder te beschadigen. Versnipper de sjalot en stoof in de Solo.
- Deglaceer met witte wijn en laat inkoken met de geplette look, de slakken en de light room tot sausdikte.
- Warm de spinazie op in de microgolfoven.
- Plaats de aardappel in het midden van het bord, vul voor de helft op met spinazie en de slakken. Overgiet met een beetje saus en decoreer met een takje kervel.
