Recept 45**** (40 stemmen)

Italiaanse pasta ovenschotel (KNORR recept)

Dit is een recept van

tijd
50 min
  • 8 reacties
  • 640 keer bewaard
  • 184.117 keer bekeken

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Pel de uien en snijd ze in ringen.
  3. Was de tomaten en snijd ze in blokjes.
  4. Snij de courgette over de lengte doormidden en daarna in plakjes.
  5. (Maak de champignons schoon en snij ze in partjes).
  6. Doe de ongekookte pasta in een beboterde ovenschaal.
  7. Verhit in een wok of hapjespan de olie (of vloeibare margarine) en bak de ui, de courgette, de tomaat, de ham (spek) blokjes (en de champignons) gedurende 3 minuten. Voeg de inhoud van het bakje Knorr mix samen met 450 ml. water toe en breng het geheel al roerend aan de kook.
  8. Giet de saus met de groente over de ongekookte pasta en roer het geheel goed door (zorg dat alle pasta bedekt is met de saus). Strooi de kaas over het gerecht. Zet de ovenschaal in de oven en bak het gerecht in 45 minuten gaar.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (8)

Gepost door minnekemuizeke op 20 oktober 2011 om 14u22

@ Dirk H, zelf werkte ik in een beenhouwerij en ik weet uit ervarig dat kippengehakt zeker niet magerder is als varkens rundsgehakt of kalfsgehakt. wou je dat maar even laten weten.

Laad meer reacties

Deze recepten vind jij vast ook lekker...