use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image IJzig hete chocolade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

IJzig hete chocolade

IJzig hete chocolade

Gepost door Carte dOr

Gepost door Carte dOr

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    1 porties

Ingrediënten
 

  • 1 bolletje Carte d'Or Pure Chocoladeroomijs (25 g/50 ml)
  • 50 g pure chocolade, in stukjes
  • 50 ml volle melk
  • 50 ml slagroom
  • 1 vleugje cacaopoeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Mix de chocolade, melk en slagroom in een kleine pan.
  2. Verwarm zachtjes om de chocolade te laten smelten.
  3. Breng aan de kook zodra de chocolade gesmolten is en haal het vervolgens van het vuur.
  4. Schep 1 bolletje Carte d'Or Pure Chocoladeroomijs in een hoog glas.
  5. Giet de warme chocolade over het ijs. Bestuif met cacaopoeder en serveer onmiddellijk.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.