use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Hindemedaillons met mosterdsaus en aardpeer
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Hindemedaillons met mosterdsaus en aardpeer

Hindemedaillons met mosterdsaus en aardpeer

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 hindemedaillons
  • 1 scheutje Armagnac
  • Solo Vloeibaar
  • Solo Wikkel
  • grove mosterd
  • 1 potje room
  • 1 zakje gekookte kastanjes
  • komijnzaad
  • 1 ui
  • 1 handvol aardpeer
  • 4 preistengels

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Reinig en was de preistengels, snijd het groen eraf en doe de preiwitten volledig in een ovenschaal. Besprenkel met wat Solo vloeibaar en kruid met versgemalen peper en zout. Dek de schaal af met bakpapier en laat ongeveer een uur garen in de oven. Snijd de preistengels overlangs door en houd ze warm..
  2. Pel de ui en snipper hem fijn. Snijd de kastanjes en aardpeer in stukjes. Smelt een klontje Solo in een koekenpan en voeg de kastanjes en aardpeer toe. Laat stoven tot ze gaar zijn en werk af met komijnzaad.
  3. Laat een klontje Solo smelten in een pan met zware bodem en bak de hindemedaillons aan alle kanten. Haal ze uit de pan en houd ze warm op een voorverwarmd bord. Blus met een scheutje armagnac, roer de mosterd erin los en voeg er de room aan toe. Roer los met de garde en laat even indikken tot een egale, romige mosterdsaus.
  4. Serveer de hindemedaillons met de kastanjes, de aardpeer, de gestoofde prei en wat mosterdsaus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.