use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Groente-roerbakschotel met Duitse biefstuk
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Groente-roerbakschotel met Duitse biefstuk

Groente-roerbakschotel met Duitse biefstuk

Groente-roerbakschotel met Duitse biefstuk

Groente-roerbakschotel met Duitse biefstuk

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 700 g panklare krieltjes
  • 4 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 250 g kerstomaten
  • 400 g kant en klare Hollandse roerbakgroenten
  • peper en zout
  • 0.5 bakje tuinkers
  • 4 porties gehakte biefstuk

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verhit 2 kneepjes vloeibare margarine in een hapjespan en bak hierin de krieltjes gedurende ongeveer 2 minuten goudgeel. Leg een deksel op de pan en laat de krieltjes op laag vuur gedurende 5 minuten verder garen. Schep ze zo nu en dan om.
  2. Halveer de kerstomaten. Draai het vuur hoog en schep de kant en klare roerbakgroenten bij de aardappeltjes. Voeg na 3 minuten roerbakken de halve kerstomaten toe en bak deze nog 2 minuten mee. Breng het gerecht op smaak met peper en zout.
  3. Bak ondertussen in de rest van de vloeibare margarine de gehakte biefstuk gedurende ongeveer 4 minuten mooi rosé.
  4. Schep de roerbakschotel op de borden, knip de tuinkers erboven klein en leg de porties gehakte biefstuk er bovenop.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.