use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Groene tomatencompote
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Groene tomatencompote

Groene tomatencompote

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    1 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 70 g suiker
  • 0.5 citroen
  • 1 kg groene tomaten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de tomaten door en ontpit ze.
  2. Snij ze in plakjes en leg ze in een roestvrije stalen pot.
  3. Strooi er de suiker bij en zet ze 1 a 2 dagen koel weg.
  4. Voeg er de in schijfjes gesneden citroen aan toe en laat op zacht vuur garen gedurende 1 uur tot de tomaten schijfjes transparant worden.
  5. Doe de compote in met heet water gespoelde potten en sluit ze hermetisch af.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.