Recept 45**** (2 stemmen)

Griekse yoghurt met walnoten, pistachenoten en honing

Dit is een recept van

Gepost in

lunch/ontbijt

tijd
10 min

Bereidingswijze

  1. Een nagerecht is toch echt het puntje op de i na een heerlijke maaltijd. Daarom dit lekkere en snelle toetje wat je zo op tafel zet! Heerlijke Griekse yoghurt met walnoten, pistachenoten, honing en kaneel.
  2. Meng de Griekse yoghurt met de kaneel en de honing.
  3. Haal daarna ongeveer een handjevol pistachenoten uit de schil en snijd ze daarna met een mes wat fijner.
  4. Snijd ook de walnoten in kleinere stukjes en breek ze met je handen in kleinere stukjes. Schep daarna ongeveer 3 theelepels yoghurt per bakje/glas. Daar overheen wat walnoten,
  5. Daarna weer een laagje yoghurt, ongeveer 2 theelepels per glas. Dan een laagje pistachenoten
  6. En dan opnieuw het laatste laagje yoghurt. Bovenop nog wat walnoten en pistachenoten en dan nog wat honing er overheen en klaar is je toetje! Jammie!

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Love to Cook op 14 december 2012 om 21u55

Dat een zo eenvoudig en snel te maken toetje zo lekker kan zijn. Inmiddels al 3x gemaakt.

Gepost door Monique_14 op 14 december 2012 om 22u25

We zullen dat dan ook eens proberen want ja, het ziet er echt lekker uit! Groetjes!

Gepost door Love to Cook op 14 december 2012 om 22u42

Dank je wel Monique, En dat is het ook. Eenvoudig kan ook vaak lekker zijn. De combinatie van de Griekse yoghurt met de walnoot en pistache en de honing is erg lekker.( Vinden wij)

Deze recepten vind jij vast ook lekker...