use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gevulde Oosterse soep
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gevulde Oosterse soep

Gevulde Oosterse soep

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g Oosterse groentemix
  • 1 pot bouillon met stukjes kip
  • 75 g eiermie
  • 2 eieren
  • 2 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 1 el ketjap
  • 200 g grote garnalen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Roerbak de groentemix in een kneepje vloeibare margarine. Schenk de bouillon in een pan en vul aan met water tot 1.25 l. Kook hierin de eiermie ongeveer 5 minuten. Klop 2 eieren los en bak hiervan met een beetje vloeibare margarine een dunne omelet.
  2. Rol de omelet op en snijd in repen. Roer de groentemix met de ketjap door de bouillon. Voeg de garnalen toe aan de soep en laat ze even warm worden. Roer op het laatst de reepjes omelet erdoor en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.