Recept 05 (0 stemmen)

Gevulde inktvis

Dit is een recept van

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Overige ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui. Stoof in de Solo en voeg er de in stukken gesneden paddestoelen bij. Breng verder op smaak met peper en zout.
  2. Laat afkoelen en vul er de inktvis mee.
  3. Zet ze met een tandenstoker vast. Doe ze in de pan. Giet er de wijn, de tomatenpuree en de light room bij. Breng op smaak met peper en zout en laat op een matig vuur 20 minuten garen.
Tip

Dien op met wilde rijst.

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Solo op 10 januari 2011 om 12u33

Dank je wel voor de vraag. Inderdaad we passen het aan.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie