FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten
  1. Recept
  2. Reacties (5)
  1. Gevulde inktvis

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 50 g Solo
    2. 300 g shii-take
    3. zout
    4. 2 dl light room
    5. 1 eetlepel tomatenpuree
    6. peper
    7. 1 ui
    8. 8 gereinigde inktvissen
    9. 1 teentje look
    10. 2 dl droge witte wijn

    Bereidingswijze

    1. Pel en snipper de ui. Stoof in de Solo en voeg er de in stukken gesneden paddestoelen bij. Breng verder op smaak met peper en zout.
    2. Laat afkoelen en vul er de inktvis mee.
    3. Zet ze met een tandenstoker vast. Doe ze in de pan. Giet er de wijn, de tomatenpuree en de light room bij. Breng op smaak met peper en zout en laat op een matig vuur 20 minuten garen.

    Tip: Dien op met wilde rijst.


    Geniet van Gevulde inktvis

    Gepost door


    Rating: 0/5 (0 stemmen)
    20375 keer bekeken
    185 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (5)

  • Solo

    Gepost door - 10/01/11 om 12u33

    Dank je wel voor de vraag. Inderdaad we passen het aan.

  • Monique

    Gepost door - 29/12/10 om 19u20

    Pedrito, dat is practisch ALTIJD wiite wijn in visgerechten, doe maar.....succes verzekerd!