use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gevulde boerenomelet
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gevulde boerenomelet

Gevulde boerenomelet

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 eetlepels light room
  • 100 g spekblokjes
  • 2 eetlepels Solo
  • 4 eieren
  • 4 champignons in schijfjes
  • 0.5 gepelde en versnipperde ui
  • 100 g worteltjes en erwtjes
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Stoof de worteltjes en erwtjes in de helft van de Solo aan .
  2. Bak de spekblokjes kort en stoof er eerst de ui en nadien de champignonschijfjes bij.
  3. Laat licht bruin bakken. Haal het mengsel uit de pan.
  4. Kluts de eieren met de light room en breng ze op smaak met peper en zout.
  5. Bak met de rest van de Solo tot een omelet.
  6. Schuif de omelet op een schotel, verdeel er de spekjes en de groenten over en plooi dubbel zodat de vulling nog net zichtbaar is.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.