use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gevulde aardappel

Gevulde aardappel

Een gevulde aardappel met zoete ui en gerookte zalm, da's een match made in heaven. Zo lekker in al zijn eenvoud, daar word jij zeker ook fan van.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    30 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • viseitjes
  • Solo Bakken en Braden
  • 1 grote witte zoete ui
  • 4 aardappelen
  • 4 sneetjes gerookte zalm
  • bieslook

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de aardappelen gaar in de schil.
  2. Snijd het hoedje van de aardappelen af en verwijder een deel van het vruchtvlees.
  3. Leg de hele ongepelde ui in een met Solo ingesmeerd schoteltje en zet dit 30 minuten in een oven van 180°.
  4. Verwijder het vel en mix het zachte vruchtvlees met 50 g Solo in een blender.
  5. Plet de aardappelpuree met een vork. Meng met de puree van ui en Solo.
  6. Vul de aardappelen met het mengsel. Zet ze 5 minuten in een oven op 180°.
  7. Schik op elke aardappel een rolletje gerookte zalm gevuld met wat peterselie en bieslook.
  8. Versier met viseitjes en enkele sprietjes bieslook.
Kies voor deze gevulde aardappelen liefst een zachtkokende soort, zoals bintjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.