use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gestoofde tonijnmoten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gestoofde tonijnmoten

Gestoofde tonijnmoten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g verse tonijnmoten
  • 100 g gerookte spek
  • 50 g Solo
  • 2.5 dl witte wijn
  • 1 laurierblad
  • 3 teentjes look
  • peper
  • 1 ui

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper de ui en de look.
  2. Smelt de Solo in een ruime pan en stoof er de ui en de look in aan.
  3. Voeg het in reepjes gesneden spek toe en roerbak 1 minuut.
  4. Leg er de vis bij, giet er de wijn bij en voeg het laurierblad toe.
  5. Dek af en laat op een matig vuur garen.
  6. Proef na op peper en zout en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.