FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Geroosterde zalmfilet met een marinade van Solo, chili en mango

  1. Recept
  2. Reacties (0)
  1. Geroosterde zalmfilet met een marinade van Solo, chili en mango

    Bereidingswijze

    1. Spoel de koriander kort onder koud stromend water en dep hem droog met keukenpapier. Snijd de steeltjes eraf en houd de blaadjes apart.
    2. Schil de gember. Snijd de chilipeper doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd hem in reepjes. Pel het teentje knoflook. Pers het sap uit de twee limoenen. Doe alle ingrediënten in een blender, samen met de koriandersteeltjes en de rietsuikersiroop. Mix alles goed tot een gladde marinade en giet ze door een zeef.
    3. Leg de zalmfilets in een schaal, overgiet ze met 2/3 van de marinade en laat even rusten. Doe de resterende marinade terug in de blender. Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees in blokjes. Voeg ze toe aan de marinade in de blender en mix alles tot een dikke salsa. Doe de mangosalsa in een kom, hak de korianderblaadjes fijn en voeg ze er aan toe. Roer goed.
    4. Haal de zalmfilets uit de marinade. Borstel de stukken vis lichtjes in met Solo vloeibaar en gril ze ongeveer 3 minuten aan elke kant. Serveer er de heerlijk exotische mangosalsa bij.

    Tip: Saustip! Calvé BBQ Honing vult het pittig-zoete aroma van de mango-chilimarinade perfect aan.

    Dit gerecht nóg lekkerder maken? Serveer er geurige basmatirijst bij!


    Geniet van Geroosterde zalmfilet met een marinade van Solo, chili en mango

    Gepost door


    Rating: 3/5 (4 stemmen)
    7336 keer bekeken
    102 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • Linda Donders
    • Sylvia

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje