use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gerookte zalm met wodka-limeroom
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gerookte zalm met wodka-limeroom

Gerookte zalm met wodka-limeroom

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g gerookte zalm (stukje)
  • 2 el limoensap
  • 2 el wodka
  • enkele eetlepels light room
  • zalmeitjes (roze kaviaar)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de zalm in kleine blokjes. Meng in een kom de light room met limoensap, wodka en zout.
  2. Schep op amuselepels bergjes zalmblokjes en verdeel er een beetje van het roommengsel op. Garneer met zalmeitjes of limoenschilletjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.