bijgerecht
Gepofte aardappelen, gesmolten reblochon, kappertjes en rucolasaus
Geef score
Kooktijd30 min
Voorbereiding
Porties

- 4 eetlepels Solo
- 1 koffielepel kappertjesjus
- 2 eetlepels kappertjes
- 8 aardappels (kleine aardappelen ‘ratte')
- 0.5 bosje rucola
- 150 g reblochonkaas
- Kook de afgeborstelde aardappelen gaar in gezouten water.
- Pel de aardappelen en hou ze warm.
- Spoel de rucola en hak ze in grove stukken.
- Snij de kaas in stukjes en snij de onderkant van elke aardappel weg zodat hij kan blijven staan.
- Leg op elke aardappel een stukje kaas en plaats die kort onder de grill; de kaas moet gesmolten maar niet gegratineerd zijn.
- Smelt de Solo.Voeg eerst de kappertjes met de kappertjesjus toe en doe er dan de rucola bij, niet verder verwarmen.
- Serveer op elk bord 2 aardappeltjes en lepel er wat saus langs.
