use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gepocheerde kabeljauw met puree van lente ui, tartaar van tomaat en tuinkruiden
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gepocheerde kabeljauw met puree van lente ui, tartaar van tomaat en tuinkruiden

Gepocheerde kabeljauw met puree van lente ui, tartaar van tomaat en tuinkruiden

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g kabeljauwfilet
  • 400 g bloemaardappelen
  • Solo Vloeibaar
  • 1 ei
  • 1 scheutje melk
  • muskaatnoot
  • 1 pakje jonge uitjes
  • 2 vleestomaten
  • groene tuinkruiden (platte peterselie, basilicum, dille, kervel) gehakt
  • visbouillon
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 koffielepel witte wijnazijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de aardappelen ongeveer 15 minuten en bewerk ze tot een puree met Solo light vloeibaar , het ei , de melk en nootmuskaat. Voeg er net voor het serveren de lente uitjes aan toe.
  2. Pel de tomaten door ze kort in kokend water te leggen , ontpit ze en snijd ze in blokjes.
  3. Kruid ze met peper en zout en voeg er de gehakte groene kruiden aan toe.
  4. Werk verder af met olijfolie en witte wijnazijn.
  5. Pocheer de kabeljauw 4 a 7 minuten in de hete visbouillon.
Schik de vis met de puree op de borden en werk af met de tomaten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.