use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gemberkoekjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gemberkoekjes

Gemberkoekjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    45 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    12

Ingrediënten
 

  • 100 g suiker
  • 50 g bruine suiker
  • 250 g Solo
  • bloemsuiker
  • 400 g bloem
  • 1 koffielepel vers geraspte gember

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de bloem en de suikers en roer er de gember door.
  2. Kneed tot een gladde deeg met de Solo en vorm een regelmatige rol.
  3. Laat in de koelkast opstijven en snij er dan plakjes van 0.5 cm dik vanaf.
  4. Laat ze 15 minuten in een op 200° graden voorverwarmde oven bakken.
  5. Laat ze afkoelen op een rooster en bestrooi ze met bloemsuiker.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.