Recept 45**** (26 stemmen)

Gemberkoekjes

Dit is een recept van

tijd
57 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Eigenschappen
Patisserie

Bereidingswijze

  1. Kneed de bloem met de suikers, het gemberpoeder, de Solo en een snuifje zout door elkaar tot een glad deeg.
  2. Laat 30 minuten rusten in de koelkast.
  3. Rol het deeg uit en steek er met behulp van uitsteekvormen figuurtjes uit.
  4. Smeer de bakplaat in met Solo Vloeibaar en schik er de koekjes op.
  5. Schuif ze in de op 180° C voorverwarmde oven tot ze mooi egaal gebakken zijn.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (8)

Gepost door Solo op 23 oktober 2012 om 14u53

Superleuk idee Cuisinefun. Was zeker een leuke verjaardag voor je kleinzoon.

Laad meer reacties