use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gemarineerde biefstuk met krieltjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gemarineerde biefstuk met krieltjes

Gemarineerde biefstuk met krieltjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • Solo
  • 4 porties biefstuk (200- 250 g per stuk)
  • 600 g krielaardappeltjes
  • 1 teentje knoflook
  • rozemarijn
  • olijfolie
  • zeezout
  • vers gemalen peper
  • Marinade:
  • 1 scheutje witte wijn
  • 0.5 limoen (sap en zeste)
  • enkele takjes rozemarijn
  • roze peperkorrels

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade en laat de biefstuk minstens 3 uur marineren.
  2. Verwarm de oven voor op 200-220°C. Was de krieltjes en verdeel ze over een bakblik samen met wat olijfolie, knoflook en rozemarijn en zet 30 minuten in de oven. Kruid af met versgemalen peper en zeezout.
  3. Haal de biefstuk uit de marinade. Verhit de Solo in een koekenpan en bak de biefstuk (naar eigen smaak). Kruid met vers gemalen peper en zeezout.
  4. Serveer met de geroosterde krieltjes.
Ook lekker met een tomatenslaatje en artisjokharten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.