Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gegrilde tonijn met saté van primeurgroentjes en roquette

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding20 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
overig europees
vis
recipe image Gegrilde tonijn met saté van primeurgroentjes en roquette
  • 1 bussel jonge wortelen
  • 100 g lange witte radijzen
  • 600 g rode tonijnfilet
  • 1 bosje notensla
  • 2 eetlepels extra vergine olijfolie
  • 50 g pijnboompitten
  • 100 g groene asperges
  • 50 g babymaïs
  • 150 g gele en groene courgettes
  1. Maak de primeurs schoon en blancheer ze.
  2. Spies de primeurs op een satéstokje , kruid met peper en zout en bak ze kort aan in een pan.
  3. Verdeel de tonijn in 4 mooie stukken en gril deze.
  4. Let er wel op dat de tonijn mooi roze blijft.
  5. Schik de tonijn op de notensla, leg de spies met primeurs schuin op de tonijn en werk af met olijfolie en pijnboompitten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.