use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gekaramelliseerde witlof
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gekaramelliseerde witlof

Gekaramelliseerde witlof

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 6 stronkjes witlof
  • 4 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 2 el suiker
  • 1 el balsamicoazijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de witlof, verwijder de harde kern aan het uiteinde en snijd de witlofstronkjes in de lengte doormidden. Verhit de vloeibare margarine met de suiker. Bak hier de halve stronkjes witlof zachtjes gaar.
  2. Blus af met de balsamicoazijn en stoof kort.
Lekker met aardappelgratin.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.