barbecue
Gegrilde gemengde groenten met rozemarijn
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 3 eetlepels Solo Vloeibaar
- zout
- 1 aubergine
- 2 courgettes
- takjes rozemarijn
- 1 teentje knoflook
- 2 tomaten
- 1 gele paprika
- Snij de aubergine in 3 mm dikke schijven, en de courgettes in dwarse schijven, ook zo'n 3 mm dik. Hak de rozemarijnblaadjes fijn en snij de knoflook in plakjes.
- Halveer de tomaten en snijd de paprika in 2 cm dikke reepjes. Giet de vloeibare margarine over de groenten en hussel.
- Laat de houtskool (of gebruik een grilpan) flink rood gloeien en gril de groenten beetje bij beetje, aan beide zijden. Schep ze regelmatig om zodat ze niet verbranden.
- Schik de groenten op een schotel en kruid het geheel met zout, rozemarijn en plakjes knoflook.
- Laat de smaken ongeveer een half uur intrekken.
