use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Geblakerde zalm
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Geblakerde zalm

Geblakerde zalm

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g Solo Margarine
  • 4 zalmfilets (à 200 g)
  • 4 el cajunkruiden of 'personal spice' *

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verhit een zware (gietijzeren) pan tot gloeiend heet. Smelt de margarine, haal de zalmfilets erdoor en bestrooi ze royaal met de cajunkruiden of 'personal spice'*.
  2. Bak de visfilets ca. 2 minuten donkerbruin (niet zwart!) in de hete pan. Keer de filets en bak ze nog ca. 2 minuten.
  3. Haal de stukken zalm uit de pan en leg ze op de borden. Verdeel er nog wat extra gesmolten margarine over.
In de cajunkeuken is een gietijzeren pan onmisbaar. Zo'n pan is dan ook een traditioneel bruidscadeau in Cajun Country. Net als bij een wok wordt deze pan ingebrand met olie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.