use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakken tofu en tonijnsalade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakken tofu en tonijnsalade

Gebakken tofu en tonijnsalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 pakje tofu
  • 2 eetlepels bloem
  • 1 eiwit
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 1 krulsalade
  • 0.5 komkommer
  • 2 tomaten
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 4 eetlepels Bertolliextra vergine
  • 1 blikje tonijn
  • Solo frituurolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de tofu in plakken van 1 cm en haal ze door de bloem, vervolgens door het eiwit en daarna door het paneermeel.
  2. Bak ze in de SOlo frituurolie op 180 °C totdat ze mooi goudgeel zijn.
  3. Was de salade en snij de komkommer en de tomaten in dunne plakjes. Vermeng de balsamicoazijn met de olijfolie.
  4. Haal de tonijn uit het blik en laat goed uitlekken.
  5. Verdeel de tonijn in 4 porties.
  6. Schik alles mooi op de borden en werk af met de balsamicoazijndressing.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.