use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakken scampi's met Italiaanse zwarte pasta
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakken scampi's met Italiaanse zwarte pasta

Gebakken scampi's met Italiaanse zwarte pasta

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 20 scampi's
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 sjalot
  • 1 pepertje
  • 3 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano
  • 1 scheut Pastis
  • 500 g zwarte tagliatelle
  • 4 tomaten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Spoel de scampi's en dep ze zorgvuldig droog.
  2. Zowel de sjalot als het pepertje hak je fijn.
  3. Pel de tomaten en snij ze in grovere stukken.
  4. De pasta kook je al dente in ruim veel water en giet je daarna af.
  5. Roer er dan de blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano in.
  6. Verhit de Solo in een wokpan en schroei de garnalen op een hoog vuur.
  7. Laat ze enkele minuten bakken en haal ze uit de pan.
  8. Bak nu kort de sjalot en het pepertje in de pan, doe er de tomaten en de Pastis bij en laat 2 à 3 minuten sudderen.
  9. Nu gaat de pasta nog bij in de pan. Roer om.
  10. Schep de tagliatelle uit en schik er de garnalen op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.