Recept 45**** (50 stemmen)

Gebakken scampi met tagliatelle van courgette en pasta

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Visgerechten

tijd
25 min
prijs
Hoge kostprijs

Bereidingswijze

  1. Pel de uien en snij ze met de gele paprika in blokjes en kook ze10 minuten in de groentebouillon.
  2. Voeg er ook het teentje look aan toe en flink wat kerrie. Laat goed inkoken, mix glad en duw de saus door een zeef. Laat eventueel verder inkoken op zacht vuur zodat je een gladde niet te dikke saus bekomt .
  3. Snij de courgettes met behulp van een dunschiller in lange repen. Dompel ze heel even in kokend water en laat ze schrikken in koud water .
  4. Kook de pasta volgens de bereidingswijze gaar en meng met de courgette.
  5. Pel de scampi en verwijder het darmkanaal.
  6. Bak ze in een pan met wat Solo Light vloeibaar . Kruid met peper en zout.
  7. Serveer de courgette pasta met de paprika saus en de scampi.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (43)

Gepost door sabrina82 op 25 december 2015 om 09u52

Makkelijk te maken en zeer lekker. Ik werk af met een beetje bieslook en grijze garnaaltjes ik maak het meestal wel als een voorgerecht!

Gepost door Solo op 28 december 2015 om 10u29

Dag sabrina82, het is inderdaad een lekker gerecht dat snel te maken is en je kan kiezen of je het als voorgerecht of als hoofdgerecht maakt.

Laad meer reacties

Anderen bekeken ook