use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakken kabeljauw met tomatensaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakken kabeljauw met tomatensaus

Gebakken kabeljauw met tomatensaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 limoen
  • 4 eetlepels Solo
  • chilipoeder
  • zout
  • 2 eetlepels verse koriander
  • 4 tomaten
  • 8 zwarte olijven zonder pit (in stukjes)
  • 600 g kabeljauw
  • 50 g bloem
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de limoen grondig en rasp de groene schil eraf.
  2. Pers de limoen uit.
  3. Pel en ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes.
  4. Schep in een schaaltje de tomaatstukjes, de geraspte limoenschil, 1 eetlepel limoensap, de olijven en koriander door elkaar.
  5. Maal er wat chilipeper boven en voeg zout en peper naar smaak toe.
  6. Laat de saus minstens een kwartier staan, zodat de smaak zich kan ontwikkelen.
  7. Wrijf de stukken kabeljauw in met limoensap, zout en peper en wentel ze door de bloem.
  8. Verwarm de Solo in een pan en leg de stukken kabeljauw erin. Bak de vis in 8-10 minuten mooi bruin en net gaar.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.