use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Gebakken brioche met ganzenlever en sinaasappeljam

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Gebakken brioche met ganzenlever en sinaasappeljam
  • 4 sneden briochebrood
  • 2 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 4 porties ganzenleverpastei
  • 2 eetlepel sinaasappeljam
  • 1 vijg
  1. Bak de stukjes briochebrood in de Solo Vloeibaar tot ze krokant zijn.
  2. Leg er een stukje ganzenleverpastei op.
  3. Lepel er wat sinaasappeljam op en garneer met een stukje vijg.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.