bijgerecht
Gebakken aardappels met spekjes en ui
Echt waar: aan deze gebakken aardappels met spekjes en ui kan niemand weerstaan. Overheerlijk als bijgerecht bij je favoriete stukje kip of vlees. Of gewoon zo… uit de pan.
Geef score
Kooktijd20 min
Voorbereiding
Porties

- 7 eetlepels Solo Vloeibaar
- 75 g ontbijtspekreepjes
- zout
- 1 ui
- 800 g voorgekookte aardappelplakjes
- Pel en snipper de ui.
- Doe de Solo in een grote pan op een hoog vuur. Wacht tot de Solo bruin is en het schuim weg begint te trekken.
- Schep de aardappeltjes, de ui en de spekjes in de pan en bak ze in 15-20 minuten rondom bruin.
- Schep het geheel geregeld om.
- Schep de aardappeltjes met spekjes en ui uit de pan, doe ze in een schaal en bestrooi ze met wat zout.
