use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakken aardappelen met rozemarijn
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakken aardappelen met rozemarijn

Gebakken aardappelen met rozemarijn

Deze gebakken aardappelen met rozemarijn ruiken niet alleen naar de zomer, zo smaken ze ook. Een simpel maar superlekker bijgerecht waarmee je zeker scoort op je BBQ!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • grof zeezout
  • 1.5 kg aardappelen
  • 2 teentjes look
  • 1 citroen of limoen
  • 2 takjes rozemarijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de aardappelen. Snij ze met schil in vieren.
  2. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  3. Hak de knoflook fijn, was de citroenen, rasp het geel van de schil en pers de citroen vervolgens uit.
  4. Haal de naaldjes van de rozemarijntakken.
  5. Doe de aardappelen samen met de andere ingrediënten in een ovenschaal en schenk hier de Solo over.
  6. Bak de rozemarijn-aardappelen in ongeveer 35 minuten goudbruin en gaar.
  7. Schenk eventueel tijdens het bakken nog wat Solo over de aardappelen, zodat een mooie gouden korst ontstaat.
Kies voor deze gebakken aardappelen met rozemarijn best een stevige, vastkokende aardappelsoort.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.