Recept 45**** (13 stemmen)

Gebakken aardappelen met rozemarijn

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
45 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Overige ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Was de aardappelen. Snij ze met schil in vieren.
  2. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  3. Hak de knoflook fijn, was de citroenen, rasp het geel van de schil en pers de citroen vervolgens uit.
  4. Haal de naaldjes van de rozemarijntakken.
  5. Doe de aardappelen samen met de andere ingrediënten in een ovenschaal en schenk hier de Solo over.
  6. Bak de rozemarijn-aardappelen in ongeveer 35 minuten goudbruin en gaar.
  7. Schenk eventueel tijdens het bakken nog wat Solo over de aardappelen, zodat een mooie gouden korst ontstaat.

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 29 april 2013 om 14u27

Wat leuk dat je dit gerechtje zo aanraad niknak, het moet zeker in de smaak zijn gevallen!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie