FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Gebakken aardappelen met rozemarijn

  1. Recept
  2. Reacties (4)
  1. Gebakken aardappelen met rozemarijn

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 3 eetlepels Solo Vloeibaar
    2. grof zeezout
    3. 1,5 kg aardappelen
    4. 2 teentjes look
    5. 1 citroen of limoen
    6. 2 takjes rozemarijn

    Bereidingswijze

    1. Was de aardappelen. Snij ze met schil in vieren.
    2. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
    3. Hak de knoflook fijn, was de citroenen, rasp het geel van de schil en pers de citroen vervolgens uit.
    4. Haal de naaldjes van de rozemarijntakken.
    5. Doe de aardappelen samen met de andere ingrediënten in een ovenschaal en schenk hier de Solo over.
    6. Bak de rozemarijn-aardappelen in ongeveer 35 minuten goudbruin en gaar.
    7. Schenk eventueel tijdens het bakken nog wat Solo over de aardappelen, zodat een mooie gouden korst ontstaat.

    Gepost door


    Rating: 4/5 (9 stemmen)
    72980 keer bekeken
    288 keer bewaard

    Meer inspiratie

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (4)

  • Solo

    Gepost door - 29/04/13 om 14u27

    Wat leuk dat je dit gerechtje zo aanraad niknak, het moet zeker in de smaak zijn gevallen!

  • niknak

    Gepost door - 27/04/13 om 17u01

    als je graag iets lekker op tafel wil zetten zonder heel de tijd in d ekeuken te moeten staan is dit zeker een aanrader. ik heb dit al verschillende keren klaar gemaakt en steeds wordt het met smaak opgegeten. ik varieer met het toeveogen van de kruiden. zo is het toch elke keer wat anders