use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Garnalensalade met veldsla
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Garnalensalade met veldsla

Garnalensalade met veldsla

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 40 g Solo
  • 330 g gepelde zoetwatergarnalen
  • zout
  • 1 eetlepel azijn
  • 1 koffielepel rietsuiker
  • 1 ui
  • 1 eetlepel sesamzaadjes
  • peper
  • 100 g soja (cheuten
  • 2 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 200 g veldsla

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Smelt de Solo in een pan en roerbak de garnalen met de uisnippers.
  2. Roerbak de sojascheuten erbij.
  3. Doe de garnalen in een ruime kom en laat afkoelen.
  4. Doe er de veldsla bij en roer de azijn met de olie en de suiker tot een sausje.
  5. Roer bij de sla.
  6. Schik op de borden en werk af met de sesamzaadjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.