use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Frambozenfantasie
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Frambozenfantasie

Frambozenfantasie

Gepost door Carte dOr

Gepost door Carte dOr

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 bolletjes Carte d’Or Frambozen Sorbet (200 g)
  • 150 g verse frambozen
  • 1 el honing
  • 150 g frambozenjoghurt
  • 50 ml slagroom opgeklopt tot zachte bergjes
  • 1 tl geschaafde, geroosterde amandelen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Plet de frambozen in een grote schaal met een vork. Voeg vervolgens de honing en yoghurt toe. Roer een beetje door elkaar en creëer zo een golfeffect
  2. Schep een bolletje Carte d’Or Frambozen Sorbet op de bodem van een dessertglas. Bedek met een laagje van het frambozen-yoghurtmengsel. Herhaal dit en maak zo vier lagen.
  3. Garneer met een lepel slagroom en bestrooi met de geschaafde geroosterde amandelen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.