use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Framboos-vanillegebakje
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Framboos-vanillegebakje

Framboos-vanillegebakje

Gepost door Carte dOr

Gepost door Carte dOr

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 bolletjes Carte d’Or Vanilleroomijs (100 g/200 ml)
  • 8 ronde zandkoekjes
  • 16 verse frambozen
  • 100 ml frambozencoulis
  • poedersuiker

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Vorm met een meloenboller 4 kleine bolletjes Carte d’Or Vanilleroomijs.
  2. Leg op 4 zandkoekjes een bolletje ijs en houd rondom de rand vrij.
  3. Drapeer 4 frambozen rond elk ijsbolletje.
  4. Plaats de overige 4 zandkoekjes erop en druk zachtjes aan.
  5. Garneer met poedersuiker en frambozencoulis. Serveer het dessert op koude dessertbordjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.