use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Fijne taart van gekarameliseerde appels
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Fijne taart van gekarameliseerde appels

Fijne taart van gekarameliseerde appels

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 Jonagold-appels
  • 16 vellen brickdeeg
  • 125 g amandelpoeder
  • 50 g Solo
  • 4 kl cassonade
  • 1 citroen, het sap
  • taartvorm van 16-18 cm doorsnede

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de oven voorverwarmen op 165°C.
  2. Laat de margarine smelten en bestrijk de brickvellen met behulp van een penseel.
  3. Schil de appels en verwijder het klokhuis. Halveer ze, snij ze in dunne schijfjes en besprenkel ze met citroensap.
  4. Leg een vel brickdeeg in het taartvormpje, schep een koffielepel amandelpoeder in het midden en herhaal dit driemaal.
  5. Op het laatste vel de appelschijfjes mooi schikken en bestrooien met een koffielepel cassonade. Bak 15 à 20 minuten in de oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.