use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Falafel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Falafel

Falafel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 2 eetlepels gehakte koriander
  • zout
  • pimentpoeder
  • Solo Frituurvet
  • 250 gr kikkererwten
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • 2 koffielepels komijn (poeder)
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Zet de kikkererwten in ruim veel water te weken gedurende minstens 12 uur
Bereiding
  1. Giet de kikkererwten af en pureer ze met de ui en de look tot een gladde massa.
  2. Voeg er de kruiden bij en breng verder op smaak met peper, zout en pimentpoeder.
  3. Laat minstens 1 uur in de koelkast opstijven.
  4. Vorm er balletjes van en bak ze goudgeel in Solo Frituurvet.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.