use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Eenvoudige en snelle chocoladefondant
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Eenvoudige en snelle chocoladefondant

Eenvoudige en snelle chocoladefondant

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g donkere chocolade
  • 80 g suiker
  • 40 g Solo
  • 3 eieren
  • 1 el bloem

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breek de chocolade in vierkantjes. Leg 8 stukjes aan de kant voor de afwerking (stap 3). Laat de rest van de chocolade samen met de Solo smelten in de microgolfoven of au bain-marie.
  2. Meng de bloem, de eieren en de suiker. Voeg de gesmolten chocolade toe en meng alles samen tot je een glad beslag hebt.
  3. Giet de helft van het mengsel in individuele porties (schoteltjes, kommetjes, kopjes, …). Schik per portie 2 stukjes chocolade en giet de rest van het beslag erover.
  4. Bak gedurende 10 minuten op 200 °C.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.