FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten
  1. Recept
  2. Reacties (0)
  1. Dragonsaus

    Ingrediënten - voor
    2
    personen

    1. 2 sjalotten
    2. 2 glazen droge witte wijn
    3. enkele takjes dragon
    4. 1/4 L room
    5. peper, zout
    6. scheutje cognac
    7. braadvocht

    Bereidingswijze

    1. Sjalotjes fijnhakken en even laten bakken tot ze glazig zijn. Witte wijn toevoegen en tot de helft laten inkoken. Kruiden met peper en zout, room toevoegen.Het braadvocht (waarin je vis of vlees gebakken hebt) afblussen met cognac en toevoegen aan saus. De fijngehakte verse dragon toevoegen.De saus laten inkoken tot de gewenste dikte (indien je een gladde saus wenst, de saus doorzeven)TIP: lekker met parelhoen of visSmakelijk!

    Geniet van Dragonsaus

    Gepost door


    Rating: 3/5 (3 stemmen)
    30526 keer bekeken
    28 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • lekkerkoken
    • hildeke3105

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje