use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Donkere vleessaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Donkere vleessaus

Donkere vleessaus

Recept van Maïzena.
Een bruine vleessaus maakt je biefstuk of lamsvlees altijd nog nét iets lekkerder. Maak in 10 minuten je eigen smaakvolle vleessaus met dit eenvoudige recept.

Recept van Maïzena.
Een bruine vleessaus maakt je biefstuk of lamsvlees altijd nog nét iets lekkerder. Maak in 10 minuten je eigen smaakvolle vleessaus met dit eenvoudige recept.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Op tijd klaar
    10 min
  • Porties
     
    4
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 3 dl water
  • 1 Knorr Original Vlees bouillonblokje
  • 3 el Maizena Roux Minute Donker
  • 1 snuifje suiker

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breng het water met het bouillonblokje aan de kook en voeg de Maïzena Roux Bruin toe. Laat nog even doorkoken en werk af met een snuifje suiker.
  2. Dit is een perfecte basissaus waarmee je een pan waarin je vlees gebakken hebt, kan blussen. De aroma's van het gebakken vlees verfijnen de saus zodat je een lichte en mooi gebonden vleessaus krijgt.

TIP

Is je vleessaus wat te vloeibaar? Laat ze dan op een laag vuurtje inkoken tot de gewenste dikte.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.