Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Bereiding van de cupcakes: klop de Solo en de suiker op tot een licht en luchtig mengsel. Blijf kloppen en voeg er geleidelijk aan de eieren bij.
Voeg de bloem, het bakpoeder en de vanille toe en klop tot de ingrediënten mooi gemengd zijn.
Plaats papieren vormpjes in de muffinvorm en vul ze met behulp van een lepel voor 3/4 met cupcakedeeg. Bak gedurende 20 minuten op 180 °C. Haal de cupcakes uit de bakvorm en laat ze afkoelen.
Bereiding van de botercrème: smelt de witte chocolade au bain-marie.
Neem een mixer en klop de Solo, de poedersuiker en het citroensap luchtig op. Voeg op het einde de gesmolten witte chocolade toe. Meng goed.
Decoreer de paascupcakes met de botercrème en de chocolade-eitjes. Je kunt de botercrème aanbrengen met een spuit, een spuitzak met een stervormig spuitmondje of gewoon met een lepel.