use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Comté met kastanjes in een bladerdeegpakketje
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Comté met kastanjes in een bladerdeegpakketje

Comté met kastanjes in een bladerdeegpakketje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Op tijd klaar
    20 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 1 pak bladerdeeg
  • 200 g Comté geraspt
  • 6 gekookte kastanjes fijngestampt
  • zwarte peper uit de molen
  • 1 eigeel

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij 8 rechthoekjes van 15 bij 10 cm uit het bladerdeeg.
  2. Leg ze op een ovenplaat of in een ovenschaal.
  3. Leg op vier bladerdeeglapjes een portie Comté, op 1 cm van de rand. Verdeel de gestampte kastanjes over elke portie en kruid met peper.
  4. Maak de rand van de bladerdeeglapjes vochtig met een in water gedrenkt borsteltje.
  5. Kleef de rechthoekjes dicht door er de vier resterende lapjes bovenop te leggen.
  6. Druk ze goed aan langs de zijden.
  7. Strijk de pakketjes met het borsteltje in met wat eigeel.
  8. Bak de pakketjes gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C of thermostaat 7.
  9. Haal de pakketjes uit de oven en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.