use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Combinatie van langoustines en varkenshammetje, zoete aardappelen en edik van ge
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Combinatie van langoustines en varkenshammetje, zoete aardappelen en edik van ge

Combinatie van langoustines en varkenshammetje, zoete aardappelen en edik van ge

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 9 langoustines
  • Solo Vloeibaar
  • 1 gegaard varkenshammetje
  • peper
  • zout
  • 4 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 1 eetlepel witte wijn azijn
  • 1 bussel jonge ui
  • 1 wortel
  • 250 g zoete aardappelen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de zoete aardappelen en kook ze in gezouten water. Giet ze af en maak een puree met behulp van een vork. Kruid met peper en zout en werk af met Solo vloeibaar.
  2. Meng ondertussen de olie met de azijn.
  3. Pel de langoustines, bak ze kort aan met de Solo vloeibaar, kruid met peper en zout.
  4. Snijd de wortel en de jonge ui in julienne.
  5. Snijd het vlees van het varkenshammetje in blokjes en meng de julienne van wortel en ui en de saus.
  6. Kruid met peper en zout.
  7. Vul een inoxring met de puree.
  8. Schik er het vlees met de groenten op en werk af met langoustines.
  9. Lepel er een beetje saus langs en dien op .

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.