use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chocoladeterrine met snoepjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chocoladeterrine met snoepjes

Chocoladeterrine met snoepjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur 25 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g pure chocolade
  • 170 g suiker
  • 16 g vanillesuiker
  • 250 g walnoten (hele of in stukjes)
  • 100 g gepelde amandelen
  • 100 g rozijnen
  • veenbessen, optioneel (150 g)
  • 1 pakje snoepjes (zachte snoepjes, zoals beertjes, gommetjes, …)
  • 250 g Solo
  • 200 g koekjes
  • 1 pakje gedroogde abrikozen
  • 50 g gelatine

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de Solo samen met de suiker, de vanillesuiker en de chocolade. Blijf voortdurend roeren. Voeg de opgeloste gelatine toe (volg de instructies op de verpakking).
  2. Laat lichtjes afkoelen en voeg dan alle andere ingrediënten toe, behalve de snoepjes.
  3. Leg de snoepjes in een langwerpige siliconenvorm. Je kunt ze mooi gelijk verdelen of leuke patronen maken, aan jou de keuze! Giet er vervolgens het chocoladebeslag overheen en strijk de bovenkant mooi glad. Plaats de vorm gedurende een uur in de koelkast en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.