use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chocolademousse met bruine Leffe
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chocolademousse met bruine Leffe

Chocolademousse met bruine Leffe

van Jeroen de Pauw

van Jeroen de Pauw

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur 30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 25 g Solo
  • 0.25 flesje bruine Leffe
  • 150 g pure chocolade
  • 0.25 liter room
  • 4 Cigarettes Russes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breng het bier aan de kook en smelt er de chocolade en de Solo in.
  2. Klop de room op tot slagroom.
  3. Laat de chocolade 20 minuten afkoelen en meng daarna onder de slagroom.
  4. Verdeel in potjes en laat nog een uurtje opstijven in de koelkast.
Werk af met een Cigarette Russe en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.