use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chocolademoelleux
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chocolademoelleux

Chocolademoelleux

van Jeroen De Pauw

van Jeroen De Pauw

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    5 porties

Ingrediënten
 

  • 100 g Solo Vloeibaar
  • 100 g chocolade
  • 5 eieren
  • 50 g suiker
  • 50 g bloem

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de chocolade en de Solo Vloeibaar samen smelten.
  2. Klop 2 volledige eieren en 3 eierdooiers samen met de suiker op tot een luchtige massa.
  3. Meng met de chocolade en roer er ook de bloem door.
  4. Verdeel in kopjes en zet 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
  5. Serveer warm.
Je kunt er een sausje van gemixte frambozen en amaretto bij serveren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.