FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

Chocolademoelleux

  1. Recept
  2. Reacties (54)
  1. Chocolademoelleux

    Bereidingswijze

    1. Laat de chocolade en de Solo Vloeibaar samen smelten.
    2. Klop 2 volledige eieren en 3 eierdooiers samen met de suiker op tot een luchtige massa.
    3. Meng met de chocolade en roer er ook de bloem door.
    4. Verdeel in kopjes en zet 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
    5. Serveer warm.

    Tip: Je kunt er een sausje van gemixte frambozen en amaretto bij serveren.


    Geniet van Chocolademoelleux

    Gepost door


    Rating: 4/5 (83 stemmen)
    193181 keer bekeken
    1457 keer bewaard

    Meer inspiratie

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (54)

  • liekemieke

    Gepost door - 31/01/15 om 19u14

    super lekker

  • Fadwa E

    Gepost door - 16/11/14 om 10u59

    geweldig! ik deze zeker bijhouden