FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Chocolademoelleux

  1. Recept
  2. Reacties (49)
  1. Chocolademoelleux

    Bereidingswijze

    1. Laat de chocolade en de Solo Vloeibaar samen smelten.
    2. Klop 2 volledige eieren en 3 eierdooiers samen met de suiker op tot een luchtige massa.
    3. Meng met de chocolade en roer er ook de bloem door.
    4. Verdeel in kopjes en zet 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
    5. Serveer warm.

    Tip: Je kunt er een sausje van gemixte frambozen en amaretto bij serveren.


    Geniet van Chocolademoelleux

    Gepost door


    Rating: 4/5 (76 stemmen)
    179544 keer bekeken
    1364 keer bewaard

    Meer inspiratie

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (49)

  • Cataleya

    Gepost door - 23/10/14 om 10u58

    Hmmm ziet er lekker uit :)

  • leila ous

    Gepost door - 13/10/14 om 16u25

    je hebt wel veel eieren nodig niet?