FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Chocolademoelleux

  1. Recept
  2. Reacties (47)
  1. Chocolademoelleux

    Bereidingswijze

    1. Laat de chocolade en de Solo Vloeibaar samen smelten.
    2. Klop 2 volledige eieren en 3 eierdooiers samen met de suiker op tot een luchtige massa.
    3. Meng met de chocolade en roer er ook de bloem door.
    4. Verdeel in kopjes en zet 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
    5. Serveer warm.

    Tip: Je kunt er een sausje van gemixte frambozen en amaretto bij serveren.


    Geniet van Chocolademoelleux

    Gepost door


    Rating: 4/5 (76 stemmen)
    178565 keer bekeken
    1353 keer bewaard

    Meer inspiratie

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (47)

  • leila ous

    Gepost door - 13/10/14 om 16u25

    je hebt wel veel eieren nodig niet?

  • ielia0

    Gepost door - 20/09/14 om 14u15

    mmmmmmmmmmmmm zo lekker ik ga het zeker zelf maken