Recept 45**** (84 stemmen)

Chocolademoelleux

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Meer inspiratie
BelgischChocoladeNagerecht

Bereidingswijze

  1. Laat de chocolade en de Solo Vloeibaar samen smelten.
  2. Klop 2 volledige eieren en 3 eierdooiers samen met de suiker op tot een luchtige massa.
  3. Meng met de chocolade en roer er ook de bloem door.
  4. Verdeel in kopjes en zet 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
  5. Serveer warm.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (57)

Gepost door Isabelle3582 op 25 februari 2016 om 19u48

Super goed gelukt heel lekker :)

Gepost door Solo op 03 maart 2016 om 10u13

Dat is fijn om te horen :-)

Laad meer reacties