Recept 45**** (84 stemmen)

Chocolademoelleux

Dit is een recept van

Gepost in

Onze dessertklassiekers

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Laat de chocolade en de Solo Vloeibaar samen smelten.
  2. Klop 2 volledige eieren en 3 eierdooiers samen met de suiker op tot een luchtige massa.
  3. Meng met de chocolade en roer er ook de bloem door.
  4. Verdeel in kopjes en zet 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
  5. Serveer warm.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (54)

Gepost door liekemieke op 31 januari 2015 om 19u14

super lekker

Gepost door Bambie op 01 februari 2015 om 21u41

inderdaad

Laad meer reacties

Deze recepten vind jij vast ook lekker...