use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chocoladekoek
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chocoladekoek

Chocoladekoek

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    1 uur
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    10 porties

Ingrediënten
 

  • 240 g kristalsuiker
  • 180 g Solo
  • 360 g kookchocolade
  • 2 pakken petit beurrekoekjes (400 g)
  • 3 eieren

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Klop de eieren los met de suiker.
  2. Smelt de chocolade en de Solo en roer dit samen met de suiker door het eimengsel.
  3. Breek de petit beurrekoekjes in fijne stukjes. Meng ze vervolgens met het chocolademengsel. Bedek een vorm met bakpapier en doe hierin het mengsel.
  4. Laat afkoelen in de koelkast.
  5. Verdeel de koek in tamelijk kleine blokjes, want de koekjes zijn redelijk zwaar.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.