FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten
  1. Recept
  2. Reacties (4)
  1. Ceviche

    Bereidingswijze

    1. Snij de Sint-jakobsschelpen zonder het koraal in flinterdunne plakjes. Was de limoen en snij er flinterdunne zestes, dunne sliertjes, van. Pers de limoen en de halve citroen uit en schenk over het schelpdiervlees. Laat een half uur in de koelkast marineren. Zorg dat alles onder staat. Na het marineren is het vlees gaar en van doorschijnend nu wit geworden. Schik de plakjes Sint-jakobsschelp op een bord. Druppel er wat van de marinade over. Bestrooi met wat zout en versgemalen zwarte peper. Garneer met de zestes limoen, wat blaadjes koriander en een paar druppeltjes sojasaus.

    Geniet van Ceviche

    Gepost door


    Rating: 4,5/5 (2 stemmen)
    25766 keer bekeken
    130 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (4)

  • Solo

    Gepost door - 18/06/13 om 14u03

    Dankjewel voor de tip!!

  • ilse wouters

    Gepost door - 11/06/13 om 17u30

    maar geen ceviche (of cebiche) is echt volledig zonder ajuin : in de Peruviaanse bereiding wordt normaal rode ui gebruikt, in de Ecuadoriaanse of Colombiaanse versie is het doorgaans witte ui.